Weber Smokey Joe

Weber Smokey Joe

Weber is een van de bekendste namen in de barbecuewereld. Zij produceren barbecues in alle vormen, maten en brandstoftypes. In het geval van de Weber Smokey Joe gaat het om een draagbare houtskool barbecue. Een kleine, compacte en lichte grill die ideaal is voor het bereiden van kleine barbecues, geniet van de review!

Weber Smokey Joe Review

Ongeveer 60 jaar geleden, in een tijd waarin het grillen van vlees veel bewerkelijker was dan tegenwoordig, besloten de oprichters van Weber barbecues een kleine houtskoolgrill te maken, genoemd naar hun favoriete barkeeper, Joe. Ze noemden het de Weber Smokey Joe Draagbare Houtskoolgrill-14 inch.

In de loop der jaren bleef deze kleine barbecue zich ontwikkelen en 30 jaar later werd hij geconsolideerd in de beroemde Weber Smokey Joe serie barbecues; Weber Smokey Joe.


Weber Smokey Joe

  • Compact en draagbaar formaat
  • 14.6 x 14.6 x 16.9 centimeter
  • Zeer veilig en gemakkelijk te koken
  • Een van de beste draagbare barbecues op de markt
  • Zeer gemakkelijk schoon te maken en te monteren
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product

Waarom Weber Smokey Joe kopen ?

  • Ontwerp en bouwkwaliteit: Zoals de meeste Weber-grills, is de Weber Smokey Joe goed gebouwd en zeer stevig. Het is niet het type dat uit elkaar valt bij een kleine val.
  • Eenvoudige montage: Dit model bestaat uit iets meer dan tien onderdelen. De meeste mensen kunnen het in 15-20 minuten in elkaar zetten. Alles wat je nodig hebt is een schroevendraaier en een handleiding.
  • Gebruiksgemak: Het is een zeer gemakkelijke en comfortabele barbecue om te gebruiken. Bovendien is het regelen van de temperatuur heel eenvoudig. Hij wordt ook geleverd met een deksel dat helpt om de hitte van de barbecue beter te controleren.
  • Draagbaarheid: De Smokey Weber Joe is letterlijk gemaakt om draagbaar te zijn. Het is dus zeer gemakkelijk en handig te vervoeren.
  • Reiniging en onderhoud: Zodra u de roosters hebt verwijderd, kunt u ze gemakkelijk schoonmaken met een borstel, warm water en zeep.

Weber Smokey Joe Premium

Weber Smokey Joe Premium

De Weber Smokey Joe Premium is een prachtig vormgegeven draagbare barbecue. Het deksel klikt vast zodat u het veilig kunt dragen, zelfs als het geladen is met hete kolen. Het koken gaat langzaam en gestaag, waardoor het een zeer betrouwbaar en veilig alternatief is voor elke barbecueliefhebber.

Qua grootte en afmetingen is hij precies gelijk aan de originele versie, dus we kunnen zeggen dat ze praktisch gelijk zijn. Maar wat is het verschil tussen de Smokey Joe Premium en de Original? We bekijken het hieronder.

Wat te kiezen: Original of Premium?

De twee verschillen tussen de Weber Smokey Joe Premium en de Original zijn de kleuropties en de stang, waardoor het barbecuedeksel op de barbecue kan rusten zonder dat u het hoeft los te maken. Dit maakt koken veel schoner, gemakkelijker en veiliger. Het is erg prettig als u niet hoeft na te denken over waar u het hete en waarschijnlijk ietwat vuile deksel laat als u weinig ruimte hebt. Het deksel fungeert ook als een soort windscherm, zelfs wanneer u aan het koken bent maar het deksel niet direct boven het voedsel wilt hebben.

Wat kleuren betreft, kunt u met de Premium-optie ook kiezen uit meer stijlen. Dus je kunt een mooier model vinden dan de Original.


Weber Smokey Joe Premium

Perfect voor camping, strand of tuin plannen. Het prachtige ontwerp en het gebruiksgemak maken hem tot een van de beste kleine houtskoolbarbecues op de markt. Ze zijn ook zeer voordelig geprijsd in vergelijking met andere Weber barbecues:
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product

Hoe maak je de Weber Smokey Joe schoon?

Als u klaar bent met koken op de Weber Smokey Joe, duurt het niet lang om het weer schoon te maken. Als kleine, draagbare barbecue is hij heel gemakkelijk schoon te maken. Het blijft vrij lang heet, dus het is het beste om het een nacht te laten staan en het de volgende dag schoon te maken. U hoeft alleen de roosters te verwijderen en te weken, en vervolgens de as en houtskoolresten te verwijderen. Maak alles binnen en buiten schoon.

Vergeet niet dat het schoonmaken van een barbecue zeer belangrijk is om ze zo lang mogelijk te laten meegaan. En met de Weber Smokey Joe, is het niet anders.

Conclusie: Moet ik het kopen?

In één woord: ja. We houden van deze grill omdat hij zo veelzijdig is, en omdat hij zo gemakkelijk te gebruiken en op te bergen is. Als u op zoek bent naar een draagbare barbecue die niet veel plaats inneemt in uw huis, maar toch kan koken voor meerdere personen, is de Weber Smokey Joe een perfecte keuze. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken en zeer voordelig geprijsd.

Voor ons is het een van de beste kleine barbecues op de markt. Ideaal om met maximaal 4-5 vrienden te koken, en voor gebruik op de camping, in de tuin of op het balkon. Een echte aanrader!

Go up