Weber Pulse 2000 Review

Weber Pulse 2000

Buiten koken is één van de grote zomerse geneugten, daarom willen wij u graag kennis laten maken met één van Weber's ster barbecues: Weber Pulse 2000. Een slimme, elektrische en compacte barbecue.

Vergeet houtskool of gas: alles wat je nodig hebt is een stekker op een klein balkon en een app waarschuwt je op je mobiele telefoon wanneer het vlees klaar is. Wil je meer weten?

Weber Pulse 2000: Een barbecue voor het moderne leven

Pulse is de nieuwste in Weber's reeks van modellen. Deze nieuwe serie is ontworpen voor het moderne leven, tot in de perfectie en met grotere precisie dan ooit tevoren. Dankzij zijn compacte formaat past hij op een balkon en biedt hij de ultieme technologie, zelfs voor stadsbewoners die op zoek zijn naar de perfecte ervaring maar in hun flatgebouw onderworpen zijn aan brandstofbeperkingen.

De Pulse Weber 2000 is echter geen kleine barbecue, maar eerder een grote, compacte barbecue. Met zijn innovatieve technologie bereikt hij snel 300°C, en dat is een topprestatie voor een elektrische barbecue. De elektronische temperatuurregeling biedt een precisie die zich vertaalt in een nieuwe manier van koken. Omdat Pulse wordt geleverd met geïntegreerde iGrill, maakt dit fornuis koken en het verkrijgen van die authentieke Weber-smaak zo eenvoudig mogelijk.

Alle onderdelen, zoals de roosters en de schaal, zijn uitneembaar, en de coating is vaatwasmachinebestendig voor een snelle en eenvoudige reiniging.


Weber Pulse 2000

De Weber Pulse 2000 is de eerste "Smart" barbecue die intelligente technologie en geavanceerde digitale prestaties combineert om een revolutie teweeg te brengen op de traditionele barbecue. Dus het opent een hele nieuwe wereld van buiten koken mogelijkheden. Geniet van de best mogelijke prijs op de links hieronder:
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product

Voordelen en Voornaamste kenmerken

Wat de Pulse Weber 2000 onderscheidt van andere barbecues zijn de intelligente technologische kenmerken: iGrill, een digitale thermometer die de griller in staat stelt afstand te nemen van de barbecue en te genieten van het feest zonder de controle over de situatie te verliezen. De temperatuur van de barbecue en het vlees wordt via de iGrill-app op elk moment gevolgd vanaf je smartphone, die je onmiddellijk waarschuwt wanneer hij de perfecte serveertemperatuur heeft bereikt. Zo hoef je je alleen maar zorgen te maken over het genieten van je biertjes en goed gezelschap.

Door zijn compacte afmetingen kan hij zelfs op een klein balkon worden geïnstalleerd, maar zijn vermogen en kookcapaciteit zijn vergelijkbaar met die van veel grotere barbecues, terwijl hij toch een hoog rendement en een gelijkmatige warmteverdeling garandeert. De Pulse Weber 2000 kan dankzij zijn dubbele kookzone - die overigens elk afzonderlijk regelbaar is - negen hamburgers tegelijk bereiden met zijn vermogen van 2200 W/230 V.

Hoe de iGrill APP aan te sluiten

De barbecue is uitgerust met iGrill-technologie, waarmee u de barbecuetemperaturen kunt bekijken via een aangesloten apparaat met de geïnstalleerde app. Volg de onderstaande instructies om de iGrill technologie te gebruiken:

1) Download de Weber iGrill app.

2) Schakel Bluetooth®-verbinding op uw smart-apparaat in via "Instellingen".

3) Zoek de ingangspoorten aan de voorkant van de temperatuurregelaar. Sluit een sonde aan op een van de poorten.

4) Als de barbecue wordt aangezet, begint het blauwe controlelampje aan de voorkant van de temperatuurregelaar te knipperen, wat aangeeft dat de iGrill-functie actief is en klaar voor koppeling.

5) Open de Weber iGrill-app op uw smartphone. Volg de koppelingsinstructies op de app.

6) U bent nu klaar om de iGrill technologie te gebruiken.

Weber Pulse 2000 met Onderstel

Bij de aankoop van de Weber Pulse 2000 heeft u de keuze tussen de aankoop van enkel de barbecue of de barbecue met een vast statief om hem rechtop te houden.

Onze aanbeveling is om de Weber Pulse 2000 met Onderstel te kopen. Dit zal het koken veel gemakkelijker en comfortabeler maken. De barbecue staat dan min of meer op uw hoogte en u hoeft niet te bukken om te koken. Als u een grote tuin of terras heeft, is dit veel praktischer.

weber pulse 2000 met onderstel
weber pulse 2000 aanbieding

Weber Pulse 2000 met Onderstel Aanbieding
BEKIJK PRODUCT

Weber Pulse 2000 Aanbieding
BEKIJK PRODUCT

Is de Pulse Weber 2000 gemakkelijk schoon te maken?

Alle onderdelen van de Pulse 2000 zijn uitneembaar, waardoor hij gemakkelijk te reinigen is. Wij raden u aan het na elk gebruik schoon te maken, zodat het vele jaren mee kan gaan.

Hieronder vindt u een video die u laat zien hoe u de Weber Pulse 2000 schoonmaakt:

Moet ik de Weber Pulse 2000 kopen?

De Weber Pulse 2000 is waarschijnlijk de beste elektrische barbecue op de markt. Een zeer veelzijdige barbecue, met een elegante look en zeer moderne en technologisch geavanceerde functies. Een elektrische barbecue zal nooit dezelfde charme hebben als een houtskoolbarbecue, maar het is een prima alternatief om in de stad te koken, zonder rook of nare geurtjes.


Weber Pulse 2000

De Weber Pulse 2000 is de eerste "Smart" barbecue die intelligente technologie en geavanceerde digitale prestaties combineert om een revolutie teweeg te brengen op de traditionele barbecue. Dus het opent een hele nieuwe wereld van buiten koken mogelijkheden. Geniet van de best mogelijke prijs op de links hieronder:
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product
Go up