Weber Gas BBQ

weber gas bbq aanbieding

Zoals we in de catalogus van Weber barbecues hebben gezien, is het Amerikaanse merk een van de referenties in de sector voor zijn ruime aanbod aan barbecues. Bij deze gelegenheid gaan we Weber gas bbq analyseren, het meest succesvolle model.

Als u een Weber gas barbecue wilt kopen, helpen wij u graag bij uw aankoop!

Wat kan ik bereiden op een Weber Gas bbq?

Weber gas barbecues kunnen worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan recepten, maar worden het meest gebruikt voor vlees en gevogelte. Maar je opties zijn bijna onbeperkt met vis, groenten…, enz. In feite is het raadzamer en eenvoudiger om vis en groenten op gas te koken.

En deze lijst kan nog langer worden als we er rekening mee houden dat Weber gas bbqs kunnen worden uitgerust met accessoires en ermee kunnen worden gekookt. We kunnen bijvoorbeeld koken met een Wok, speciale grills, ijzeren potten…enz. Ze worden allemaal aangeboden door Weber om een correcte aanpassing met de barbecue van hetzelfde merk te garanderen.

Beste Weber Gas Barbecues


Weber q1200
BEKIJK PRODUCT

Weber Q1400
BEKIJK PRODUCT

Weber Q2000
BEKIJK PRODUCT

Weber Spirit E-210 Classic
BEKIJK PRODUCT

Weber Spirit E-320 Classic
BEKIJK PRODUCT

Weber Spirit E-325
BEKIJK PRODUCT

Weber Genesis II E-310
BEKIJK PRODUCT

Weber Genesis II S-310
BEKIJK PRODUCT

Weber Summint Kamado S6
BEKIJK PRODUCT

Welk gas voor Weber barbecues kopen?

Weber barbecues zijn uitgegroeid tot een van de meest populaire keuzes onder alle fans van binnen- en buitenbarbecues.

De barbecue voorverwarmen om te beginnen koken duurt niet langer dan tien minuten. Dit is een voordeel als u snel en gemakkelijk wilt koken. In vergelijking met houtskoolbarbecues, bespaart u vele minuten.

Bovendien is het gas dat in deze Weber barbecues wordt gebruikt gemakkelijk en goedkoop verkrijgbaar bij benzinestations of gespecialiseerde winkels, aangezien ze werken met butaanflessen van 6 kg en butaan- of propaangasflessen van 12 kg.

Welke Modellen Weber gasbarbecues zijn er?

Op het gebied van gasbarbecues stelt Weber 5 verschillende modellen voor, elk met zijn eigen kenmerken.

Q - Series

Dit is een van Weber's kleinste en meest toegankelijke modellen. Hij is ideaal voor wie niet veel plaats heeft, hij bevat ook verschillende accessoires zoals een led-lamp, klaptafeltjes aan de zijkanten, extra grillruimte, enz. Het is een zeer complete barbecue, voor een niet al te hoge prijs en hij heeft alle benodigde functies. Dit zijn de beste barbecues van dit model:


Weber q1200
BEKIJK PRODUCT

Weber Q1400
BEKIJK PRODUCT

Weber Q2000
BEKIJK PRODUCT

Weber q2400
BEKIJK PRODUCT

Spirit barbecue

Dit model is de beste vriend van barbecueliefhebbers. Hoewel hij in een hogere prijsklasse ligt, heeft hij een oneindig aantal functies waarmee u de perfecte barbecue zult hebben. Een daarvan is slimme technologie met een persoonlijke assistent die u in staat stelt uw vlees perfect en zonder veel werk gaar te maken tot de gewenste gaarheid. Dit zijn de beste barbecues van dit model:


Weber Spirit E-210 Classic
BEKIJK PRODUCT

Weber Spirit E-320 Classic
BEKIJK PRODUCT

Weber Spirit E-325
BEKIJK PRODUCT

Genesis II Barbecue

Dit is een ander slim model van Weber, waarmee u ook gemakkelijk kunt koken met de virtuele assistent van Weber. Wat het onderscheidt van het vorige model is de toevoeging van functies zoals een zijbrander, zodat u bijvoorbeeld extra sausjes kunt bereiden. Hij bevat ook technologie om uw voedsel warm te houden en een GS4-motor die hoge prestaties garandeert. Dit zijn de beste barbecues van dit model:


Weber Genesis II E-310
BEKIJK PRODUCT

Weber Genesis II S-310
BEKIJK PRODUCT

Summit Barbecue

Dit is Weber's meest premium model, en daarom ook het model met het hoogste prijskaartje. Deze barbecue heeft een veelheid aan functies om te koken, extra branders, ledverlichting voor 's nachts, een grill die in korte tijd hoge temperaturen bereikt, een rookkast, onder andere. Dat maakt hem ideaal voor grote gezelschappen of om verschillende barbecuetechnieken uit te proberen. Dit zijn de beste barbecues van dit model:


Weber Summit Kamado S6
BEKIJK PRODUCT

Weber Summint Kamado S6
BEKIJK PRODUCT

Voordelen van de Weber Gas bbq

Elk barbecue model heeft zijn eigen voordelen. In dit geval analyseren we niet alleen de voordelen van gasbarbecues, maar houden we er ook rekening mee dat ze van het merk Weber zijn.

Dit zijn de voordelen van de Gas bbqs Weber:

Voordeel
  • Aanpasbaar aan traditionele gasflessen.
  • Het goedkoopste kooksysteem
  • Alle soorten voedsel kunnen worden gekookt
  • Ze zijn zeer gemakkelijk en snel schoon te maken
  • Het kooksysteem is schoon
  • Het is het referentiemerk in gasbarbecues
gas bbq weber
Volledige catalogus van Gasbarbecues
Als u niet van Weber gas barbecues houdt, kunt u een kijkje nemen in onze catalogus van de beste Gas Barbecues (alle merken).

Weber Gas bbq Aanbieding


Weber Genesis II E-310

Zoals zijn naam al doet vermoeden, is hij compact en licht. Ideaal om mee te nemen op excursies, naar het strand, naar het huis van een vriend, enz. Hij heeft twee wielen om hem gemakkelijk te kunnen verplaatsen en een bak om de as in op te vangen. Een van de best verkochte modellen van het Weber merk. Vergelijk de 3 beste prijzen op het internet:
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product

Hoe maak je een bbq Weber Gas schoon?

Weber barbecues, of het nu gasbarbecues zijn of niet, zijn zeer eenvoudig en gemakkelijk schoon te maken. Het volstaat de barbecue voor te verwarmen tot alle etensresten verkoold zijn, en ze daarna gemakkelijk te verwijderen met een daarvoor bestemde borstel.

Voor het onderhoud wordt aanbevolen de vetopvangbakken om de paar dagen te reinigen of te vervangen (na 10-15 keer gebruik). De uitwendige delen van de barbecue kunnen zonder problemen met een doek gereinigd worden, zonder schurende reinigingsmiddelen te gebruiken; geen enkel gietijzeren onderdeel kan met een vaatwasmachine gereinigd worden, altijd met de hand reinigen!

Hoe maak je een Weber Gas bbq aan?

Het aansteken van een gasbarbecue is vrij eenvoudig, het eerste wat u moet doen is het deksel van de barbecue openen en de kraan van de gasfles opendraaien. Zet het dan op hoog vuur en een druk op de ontstekingsknop moet de gekozen brander ontsteken.

Zodra het vuur is aangestoken, raden wij u aan het deksel te sluiten zodat de barbecue kan voorverwarmen voor u begint te koken. Heel gemakkelijk! En als je nog steeds niet zeker bent, laten we een video voor u om te leren:

Go up