Weber Compact Kettle 47 Review

Weber Compact Kettle 47

Hallo weer barbecueliefhebbers! Bij deze gelegenheid brengen we u de volledige analyse van een barbecue-mythe, de Weber Compact Kettle 47 .

Onnodig te zeggen dat Weber een van 's werelds toonaangevende barbecuemerken is en zijn reputatie over de hele wereld grenst.


Weber Compact Kettle 47

Zoals zijn naam al doet vermoeden, is hij compact en licht. Ideaal om mee te nemen op excursies, naar het strand, naar het huis van een vriend, enz. Hij heeft twee wielen om hem gemakkelijk te kunnen verplaatsen en een bak om de as in op te vangen. Een van de best verkochte modellen van het Weber merk. Vergelijk de 3 beste prijzen op het internet:
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product

Kenmerken van de Weber Compact Kettle 47

 • Geschatte afmetingen van 53,1 x 54,1 x 87,9 centimeter
 • Gewicht ongeveer 9KG
 • Stalen constructie (deksel en kom zijn verglaasd)
 • Twee ontluchtingsventielen (op deksel en kom)
 • Grilldiameter van ongeveer 47 centimeter (er is ook een 57-versie)
 • stalen rooster
 • Aluminium asopvangplaat
 • transportwielen
 • briket maatschaal
 • Steunhaak op het deksel

Weber compacte Kettle 47 maat

De Weber Compact Kettle 47 is een barbecue in klassieke stijl, in feite is het het model dat het concept van de barbecues die we vandaag hebben, begon.

Het is een middelgrote houtskoolbarbecue, die ondanks dat hij met enig gemak kan worden gemonteerd en gedemonteerd, niet is ontworpen om constant te worden verplaatst.

De gegevens die u het meest interesseren over de Kettle is de hoogte. Het meet ongeveer 88 centimeter , wat haar op een gemiddelde hoogte laat.

Om je een idee te geven, voor een persoon van 1,75 cm zou het middel min of meer reiken.

Houd er natuurlijk rekening mee dat als je een relatief lang persoon bent, je hem misschien iets hoger wilt zetten, zodat je niet continu voorovergebogen hoeft te zijn tijdens het koken.

Op gewichtsniveau is het geen erg zware barbecue, rond de 9 kilo , het transport zou geen probleem moeten zijn.

Is het eenvoudig te monteren?

De montage van de compacte Kettle is heel eenvoudig, er wordt een plastic gereedschap meegeleverd om de binnenmoeren vast te houden en de montage te vergemakkelijken.

Natuurlijk heb je wat basisgereedschap nodig, zoals een schroevendraaier om de montage af te maken.

De onderdelen zijn heel eenvoudig in elkaar te zetten en hebben geen complexiteit, maar de montagehandleiding is inbegrepen (ja, in het Engels), voor het geval je ergens vastloopt.

Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we u een video achter zodat u stap voor stap kunt zien hoe u de Weber Compact Ketler in elkaar zet . Het zou niet meer dan 20 minuten moeten duren om het klaar te maken.

Weber Compacte Ketler Aanbieding

Deze barbecue de meeste controverse veroorzaakt , voor sommigen erg duur, voor anderen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wij zijn van mening dat het een barbecue is die de moeite waard is, zowel vanwege zijn eigenschappen als vanwege de garantie die een merk als Weber biedt.

Het varieert meestal tussen de 120 en 150 euro , we raden aan om het niet te laten ontsnappen als je het onder die prijs vindt.

Reinigen Weber Compact Kettle 47

Op reinigingsniveau is het een zeer eenvoudige barbecue om schoon te maken , omdat het niet te veel hoekjes en gaatjes heeft waar vuil zich kan ophopen en de onderdelen gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

Wij raden u echter aan om de barbecue, indien mogelijk, bij elk gebruik schoon te maken, zo zorgt u ervoor dat vuil zich niet ophoopt en uitdroogt.

Omdat de Kettle zijn gepatenteerde asopvangsysteem heeft, is het voor u uiterst eenvoudig om ze uit de binnenkant van de barbecue te verwijderen en vervolgens de onderste container eruit te halen (zodat u de droesem niet bruin en alles vuil maakt).

Ondanks dit alles raden we je aan de specifieke schoonmaakproducten te gebruiken die door het merk worden aangeboden, omdat ze je leven veel gemakkelijker zullen maken.

Wat voor soort houtskool moet ik gebruiken?

Zoals je misschien al hebt gemerkt, is deze barbecue ontworpen om voornamelijk te worden gebruikt met houtskool als belangrijkste brandstof.

Dat gezegd hebbende, willen we dat u weet dat er varianten zijn op de typische houtskool die we allemaal kennen, die u dat andere punt in de smaak kunnen bieden waarnaar u op zoek bent om uw bezoekers te verrassen.

Dit soort geperst hout geeft het die rokerige toets waar barbecueliefhebbers zo van houden, zeker gezien de beschikbaarheid van het deksel in deze Weber.

Voor- en nadelen van de Weber Compact Kettle 47

Vervolgens laten we je een lijst achter met de voor- en nadelen van de Weber Compact Kettle . Op deze manier kunt u snel bepalen of het de moeite waard is om te kopen of niet.

Voordeel

 • Merk van erkend prestige, met een veelvoud aan reserveonderdelen en een netwerk van nationale winkels
 • gerookte kookplaat
 • verstelbare ventilatieopeningen
 • Wielen voor gemakkelijk transport
 • Deksel met steun om aan één kant te staan
 • Eenvoudige montage en onderhoud
 • Compact en gemakkelijk op te bergen in elke hoek

Nadelen

 • Transportwielen zijn enigszins stijf en kunnen op oneffen terrein niet goed worden uitgelijnd
 • De hoogte van de Weber Compact Kettle 47 kan wat laag zijn voor lange mensen

Weber Compact Kettle 47 vs 57

Een van de twijfels die meestal ontstaat bij het vergelijken van modellen van de Weber Compact Kettle is om te beslissen of we kiezen voor de versie met een diameter van 47 cm of de versie van 57 cm.

Het antwoord op deze vraag is duidelijk: het hangt af van de vaste gasten waarvoor we willen koken .

Als we regelmatig een bepaald aantal eters willen hebben, is de beste optie zonder twijfel de versie van 57 cm, aangezien het grotere oppervlak ons in staat zal stellen meer voedsel tegelijkertijd te koken en hierdoor zullen we minder de wachttijden van onze gasten aanzienlijk.

Ga je daarentegen regelmatig koken voor je familie of goede vrienden, dan heb je met de 47 cm Compacte Kettle meer dan genoeg.


Weber Compact Kettle 47
BEKIJK PRODUCT

Weber Compact Kettle 57
BEKIJK PRODUCT

Is het de moeite waard om de Weber Compact Kettle 47 te kopen?

Om heel eerlijk te zijn, is het erg moeilijk om een redelijk waar voor je geld alternatief te vinden voor de Weber Compact Kettle 47 .

Er zijn veel kloonbarbecues van dit model, maar u kunt er zeker van zijn dat noch de materialen, noch de constructie aan de Weber zullen voldoen.

Hoewel de prijs enigszins hoog is, is de waarheid dat het elke euro van zijn prijs waard is. Het is een van de beste barbecues op de markt en onze favoriet van het merk Weber. We zijn er zeker van dat als je het koopt, je er geen spijt van zult krijgen.

Conclusies

We worden geconfronteerd met wat we misschien kunnen beschouwen als "de barbecue", aangezien dit het model is waarmee de hele wereld van barbecues is begonnen zoals we die nu kennen in de Verenigde Staten.

Voor ons is er geen discussie, ondanks dat het een model is dat vanwege zijn populariteit tot vervelens toe is gekloond, blijven we bij het origineel.

Wij zijn van mening dat het een van de beste opties is om te beginnen in de wereld van barbecues, omdat het eenvoud en prestaties biedt, gegroepeerd in een model dat na zoveel jaren zijn betrouwbaarheid heeft bewezen.


Weber Compact Kettle 47

Zoals zijn naam al doet vermoeden, is hij compact en licht. Ideaal om mee te nemen op excursies, naar het strand, naar het huis van een vriend, enz. Hij heeft twee wielen om hem gemakkelijk te kunnen verplaatsen en een bak om de as in op te vangen. Een van de best verkochte modellen van het Weber merk. Vergelijk de 3 beste prijzen op het internet:
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product
Go up