Traeger Ironwood 885

Traeger Ironwood 885

Het merk Traeger was meer dan 30 jaar geleden een van de pioniers van de pelletbarbecues. Sindsdien heeft het zich gevestigd als een van de favoriete merken in de VS en Europa. In deze recensie analyseren we een van hun beste barbecues: Traeger Ironwood 885

Traeger Ironwood 885 Review

Traeger vond meer dan 30 jaar geleden in de USA de pelletbarbecue uit. Het merk Traeger blijft toonaangevend als het best verkopende merk voor houtgestookte barbecues, dankzij zijn expertise en innovaties op het gebied van houtgestookte barbecues.

De Traeger Ironwood 885 brengt een ongeëvenaarde houtgestookte smaak op tafel, waardoor het ware potentieel van uw voedsel wordt ontsloten. Wat u ook kookt, u kunt grillen, roken, bakken, smoren en barbecueën met pure houtsmaak. De Traeger Ironwood 885 barbecue zal de manier waarop u kookt veranderen omdat hij consistente resultaten creëert, elke keer weer. Stimuleer uw eetlust met de Traeger Ironwood Series 885 pellet grill!


✅ Houtgestookt koken met een ongelooflijke smaak is eenvoudig. De Traeger Ironwood 885 pelletbarbecue is voorzien van WiFIRE®-technologie waarmee je de barbecuetemperatuur kunt wijzigen, de vleestemperatuur kunt regelen en toegang hebt tot honderden houtgestookte recepten, allemaal vanaf je smartphone. Vind hier de beste prijzen:
Bekijk Product
Bekijk Product

Kenmerken van de Traeger Ironwood 885

Zodat je alle voordelen die de Traeger Ironwood 885 te bieden heeft echt kunt waarderen, zetten we graag de kenmerken die deze barbecue bijzonder maken op een rijtje:

WiFIRE Technologie

Koken op hout met een ongelooflijke smaak is eenvoudig. WiFi-technologie helpt u bij het koken door meer dan 1000 recepten te downloaden en begeleidt u stap voor stap bij de bereiding, vanaf het bedieningspaneel. Door de kooktijd aan te passen en te controleren, krijgt u een melding wanneer uw recept klaar is, zodat u kunt genieten van een uitzonderlijke maaltijd. Met onze Traeger app kunt u temperaturen aanpassen en uw kookkunsten zelfs op afstand regelen.

D2 Controller

handhaaft nauwkeurige temperaturen tussen 70 en 260°C voor telkens perfecte resultaten. handhaaft nauwkeurige temperaturen voor telkens perfecte resultaten: de temperatuursonde meet 60 metingen per minuut en handhaaft de interne temperaturen.

D2® Direct Drive

De nieuwe D2® Direct Drive aandrijflijn is de katalysator van Traeger's volgende generatie houtpelletbarbecues. Speciaal gemaakt om buiten koken naar een hoger niveau te tillen. Een combinatie van kracht en precisie en robuuste duurzaamheid voor een hoogwaardige barbecue die gemaakt is om lang mee te gaan, van beter aanbraden tot laag en langzaam koken. De nieuwe D2-aandrijving brengt maximale smaak aan uw voedsel dankzij het grotere temperatuurbereik.

Turbo Temp

De Turbo Temp van de Traeger Ironwood 885 verbetert de opwarmtijd van de barbecue en helpt de temperatuur van de barbecue sneller te herstellen nadat het deksel is opgetild. Nauwkeurige temperatuurregeling. 60 temperatuurmetingen per minuut.

Intelligence Grill Guide

De Traeger Ironwood 885 is een slimme bbq waarmee je ook recepten en een handleiding kunt downloaden via het bedieningsscherm. Dus je kunt het heel gemakkelijk leren gebruiken.

Hoe werkt de Traeger Ironwood 885 Grill?

De Ironwood 885 is een van de beste roker grills op de markt - en niet voor niets. Het levert een gelijkmatige, consistente bereiding en veel smaak, en het is bijna onmogelijk om te knoeien, of u nu vlees, vis of zelfs groenten rookt. Dat is te danken aan wat Traeger zijn "TRU Convection System" noemt, dat de rook in een cirkelvormige beweging - in plaats van als een directe straal - onder de kap leidt. Dat creëert wat Traeger beschrijft als een "draaikolk" van hitte en rook, om uw voedsel sneller en gelijkmatiger te garen zonder angst voor vlammen.

In tegenstelling tot sommige grills en barbecues, waar plaatsing op het rek allesbepalend is, konden wij alle 885 vierkante centimeter van het smoker-oppervlak benutten (vandaar de naam Ironwood 885), waarbij alles op dezelfde snelheid, consistentie en temperatuur gaart. U hoeft ook niet constant de kap te openen om uw vlees te draaien - de Ironwood 885 heeft een "Downdraft Exhaust System", dat helpt om de rook over uw voedsel te laten stromen om een gelijkmatige verdeling van die begeerde "houtgestookte" smaak te garanderen. Selecteer de "Super Smoke Mode" om direct de hoeveelheid rook te verhogen, voor een maximale smaak.

traeger ironwood series 885 pellet grill

Traeger Ironwood Series 885 Pellet Grill: De meest veelzijdige BBQ?

Dankzij de verschillende kookwijzen kunt u snel op hoge temperatuur of langzaam op lage temperatuur koken. Wanneer u uw Traeger aanzet, hebt u de kracht om te bakken, grillen, roken, smoren of een klassieke BBQ te eten. Of het nu gaat om pizza, zelfgemaakte appeltaart, ribbetjes of geroosterde groenten, u kunt het allemaal doen met uw Traeger 885!

Bovendien zorgen de sensoren en timers ervoor dat u totale controle heeft over alles wat u kookt. Het is zonder twijfel een van de meest complete barbecues die er zijn.

Moet ik de Traeger Ironwood 885 kopen?

Zijn prijs tussen €1750-1850 is niet gering om uit te geven aan een grill, maar de Ironwood 885 is echt een uiterst veelzijdige machine. Elke zak pellets kost je ongeveer 17€, maar ik kon twee hele varkensschouders roken met slechts één zak en heb nog genoeg over. Dat is uren hitte.

Het lijdt geen twijfel dat de Traeger Ironwood 885 een van de beste barbecues is die ooit zijn gemaakt. Een complete, veelzijdige machine die jarenlang meegaat. Daarom vinden wij, als u een barbecueliefhebber bent, dat het de hoge prijs waard is. Zijn prestaties en kwaliteit zijn verzekerd!


Traeger Ironwood 885

✅ Houtgestookt koken met een ongelooflijke smaak is eenvoudig. De Traeger Ironwood 885 pelletbarbecue is voorzien van WiFIRE®-technologie waarmee je de barbecuetemperatuur kunt wijzigen, de vleestemperatuur kunt regelen en toegang hebt tot honderden houtgestookte recepten, allemaal vanaf je smartphone. Vind hier de beste prijzen:
Bekijk Product
Bekijk Product

FAQ

Kunt u de Traeger Ironwood 885 in de regen gebruiken?

Traeger Grills zijn beschermd tegen waternevel op minder dan 60 graden van verticaal. Met andere woorden, een grill kan functioneren in de regen, maar plaats uw grill niet boven een sproeier of laat het deksel open als het regent of nat is buiten.

Hoe heet wordt de Traeger Ironwood 885?

The Ironwood 885 offers a temperature range of 165-500 degrees Fahrenheit, so low-and-slow smoking is not a problem.

Hoeveel briskets passen er op een Traeger Ironwood 885?

Zijn ruime capaciteit van 885 vierkante centimeter biedt plaats aan 8 kippen, 5 rekken ribbetjes of 6 varkensbillen in één keer.

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,8 of 5
Go up