Tepro Toronto Click Review

Tepro Toronto Click

De komst van mooi weer is de beste tijd voor barbecues, en de beste barbecue heet Tepro Toronto (zie in Bol) . Dit houtskoolbarbecuemodel kwam met grote kracht op de markt totdat het de beste keuze voor 2022 werd.

Deze barbecue heeft in korte tijd duizenden stuks verkocht. Wat is er zo speciaal aan? Waarom geven klanten er de voorkeur aan boven andere modellen? Wij ontdekken al zijn voordelen!

Kenmerk:

Waarom een Tepro Toronto kopen? Zijn eigenschappen zullen u overtuigen:

 • Twee roosters, met een oppervlakte van 41,5 x 27,5 cm
 • Een klemoppervlak van 53,9 x 24,1 cm
 • Zijn lengte is 84 cm
 • Grillroosters zijn zwart geëmailleerd
 • Een chromen hete stand
 • Een hoes met roestvrijstalen handgreep
 • Een thermometer om de binnentemperatuur te regelen

De Tepro Toronto Click barbecue kwam in 2019 op de markt, en is uitgegroeid tot een van de populairste barbecues op de markt. Zijn ontwerp, roestvrij stalen materialen en vermogen, hebben het tot het meest gevraagde model gemaakt. Hier zijn twee links zodat u het tegen de beste prijs op het internet kunt kopen.
Bekijk Product
Bekijk Product

Welke voordelen biedt de Tepro Toronto Click?

Het belangrijkste bij het kopen van een barbecue is om te weten welke voordelen deze biedt ten opzichte van anderen in hetzelfde assortiment. Deze heeft er zoveel. De meest prominente zijn:

 • Een aangepaste prijs: Hoewel het lijkt alsof de prijs als "hoog" kan worden beschouwd, is het een veel goedkoper en zuiniger model dan zijn concurrenten op de markt voor high-end barbecues.
 • Twee grills, om naar wens te koken: het deksel heeft een vaste grill, terwijl de andere in het kolengedeelte zit. Als je hem sluit, ligt het eten tussen beide grills, wat helpt om het vlees beter te garen. Maar als je liever zonder deksel kookt, hoef je je geen zorgen te maken over het verwijderen ervan.
 • Een opvouwbaar dienblad, ideaal voor gebruiksvoorwerpen: Is het niet vervelend om een extra tafel te moeten kopen om de ingrediënten of het keukengerei te hebben dat u gaat gebruiken? De Tepro Toronto barbecue heeft een uitklapbaar dienblad, met genoeg ruimte voor borden barbecuetangen, spiesen of andere accessoires die je gaat gebruiken.
 • Het ontwerp is zeer compact: een elegant, mooi en zeer praktisch ontwerp. Het biedt de perfecte oplossing om alle instrumenten te kunnen koken.
 • Een stevige structuur: Barbecues moeten een stevige structuur hebben en daar voldoet de Tepro Toronto barbecue perfect aan. Het is ontworpen met roestvrij staal, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over stoten, en door de hoge duurzaamheid zal uw barbecue er jarenlang als nieuw uitzien.
 • Hoogteregelaar voor grills: het bereiken van een ideale bereiding hangt af van hoe hoog u het voedsel plaatst in vergelijking met de sintels. Maar dankzij dit model heb je geen problemen want hij heeft een handvat om de hoogte naar wens aan te passen. Hiermee kunt u de ingrediënten gelijkmatig koken.
 • Totale temperatuurregeling: Elke goede kok weet dat om op een barbecue te koken, je moet weten hoe je de hitte onder controle kunt houden. Dankzij de ingebouwde thermometer in het deksel van deze barbecue is het onmogelijk dat het eten niet gaar of verbrand wordt.
 • Eenvoudige installatie: Velen zijn bang dat het opzetten van een barbecue moeilijk is. Aan de andere kant, met dit model barbecue heb je hem in iets minder dan een uur klaar en klaar om te werken.
 • Eenvoudig schoon te maken: Het onderhoud van de barbecue staat voorop en dankzij het feit dat de toegang tot het embercompartiment zeer eenvoudig is, kan de barbecue comfortabel worden schoongemaakt.
 • Houdt de warmte binnen: Het belangrijkste van een barbecue is dat hij een stabiele temperatuur kan behouden als de deksel gesloten is. Omdat het is gemaakt van het beste materiaal, hoeft u geen fortuin uit te geven aan houtskool. Het is voldoende om het kookpunt op het gewenste niveau te brengen, het deksel te sluiten en van binnen zal het een stabiele temperatuur behouden.
 • Perfect om mee op reis te gaan: Het is geen heel zwaar model, dus ideaal om mee op reis te nemen. Dankzij de kunststof wielen verplaats je hem gemakkelijk van de ene plaats naar de andere.
 • Veilig voor het hele gezin: Het risico op brandwonden tijdens de bereiding van een barbecue is onvermijdelijk... of toch niet? Bij de barbecue van Tepro Toronto staat veiligheid voorop. Dankzij het ontwerp kan het worden gehanteerd zonder risico op verbranding.
 • Perfecte luchtcirculatie: ook als je de deksel gesloten hebt, kan de houtskool gedoofd worden. En dat is een probleem, want het kan het eten half gaar laten. Dit model heeft echter speciaal ontworpen ventilatieopeningen voor een evenwichtige luchtcirculatie. Dit is een extra systeem om te voorkomen dat de houtskool eruit gaat als de deksel gesloten is.
 • Indirect koken, een uniek tintje aan uw gerechten: wat als u het voedsel in plaats van op de grill kookt, grilt? Het is mogelijk om dit te doen dankzij het strijkijzer dat verborgen is in de afgesloten ruimte, waardoor het eten niet direct op de gloeiende kolen wordt geplaatst.
 • Het werkt niet alleen met houtskool: Het grote voordeel van deze barbecue; werkt niet alleen met kolen. Je kunt het ook laten werken met brandhout en fakkels. Natuurlijk moet houtskool je eerste keuze zijn. Maar het past zich heel goed aan het gebruik van andere materialen aan om het te verlichten.

Tepro Toronto Click Aanbieding

Het beste van koken op een barbecue zoals Tepro Toronto is dat het veel gezonder is dan het eten van voedsel gemaakt met olie. Omdat voedsel wordt gekookt met zijn eigen sappen , hoeft u geen oliën of andere producten te gebruiken die alleen vet aan uw gerechten toevoegen, zoals wanneer u worst of hamburgers maakt.

Niet alleen dat, maar ook door buiten te koken, geniet je van een ontspannende avond die je lichaam kan helpen om van stress af te komen, en bovendien ben je niet direct overgeleverd aan de rook die door de keukentaak wordt gegenereerd. Daarnaast kun je hem meenemen naar de camping die je met vrienden doet, en zo genieten van een gezonde voeding.

Door het deksel te sluiten, helpt u uw vlees beter gaar te worden dan wanneer het open zou zijn. Je moet het af en toe omdraaien, maar als je indirect kookt, hoef je je daar niet al te veel zorgen over te maken, omdat het aan beide kanten even goed gaart.

Hoe haal je er het maximale uit?

Het fijne van deze barbecue is dat als hij eenmaal is gemonteerd, bijna alles klaar is. Het aansteken is heel eenvoudig, je hoeft namelijk alleen de sintels aan te steken en een half uur te laten opwarmen zodat ze de perfecte temperatuur hebben. Ehn deze video kun je het in actie zien:

In de uitklaptafel die je aan de zijkant hebt, heb je ruimte voor alles wat je nodig hebt. Alle keukengerei die je gaat gebruiken , zoals tangen of spiesen, kun je goed kwijt als je Moorse spiesen gaat bereiden. Of de borden om de porties te serveren en die ieder voor zich opdient.

Zodra de houtskool op de optimale temperatuur is en je al het voedsel op de grill hebt, kun je het deksel het beste sluiten. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige bereiding. Met behulp van de thermometer in het deksel ben je je bewust van de temperatuur , terwijl je rustig praat met een van je vrienden of een familielid. Zo krijg je de perfecte bereiding.

Hoewel deze barbecue is ontworpen om duurzaam te zijn en tijdens het koken heel weinig sintels gebruikt, betekent dit niet dat hij geen klein onderhoud nodig heeft. Schoonmaak moet regelmatig zijn. Onthoud dat het een heel eenvoudig model is om schoon te maken, dus het zal geen taak zijn die uren van uw vrije tijd in beslag neemt.

Als je klaar bent met het gebruik en de kolen zijn koud, zijn ze gemakkelijk te verwijderen . Aan de andere kant is een van de grootste problemen dat het eten aan de wanden van de barbecue kan blijven plakken... minder bij dit model! Met een goede barbecueborstel zijn deze resten heel eenvoudig te verwijderen.

Hoe monteer je de Tepro Toronto Click?

Andere functies om te overwegen

Is er iets in deze wereld dat geen nadeel heeft? Nou, als we het hebben over de Tepro Toronto barbecue is hij bijna perfect. Omdat de nadelen ervan gemakkelijk kunnen worden verholpen:

 • De wielen zijn van plastic dus ze zijn erg stijf . En ze hebben het probleem dat ze op oneffen terrein of met veel stenen niet goed kunnen bewegen. Maar het is iets dat gemakkelijk kan worden gecorrigeerd door wat rubberen voetjes te kopen.
 • De handleiding is niet in het Spaans , wat het montageproces voor de meest beginner wat kan vertragen. Op internet kun je echter veel tutorials vinden over hoe je deze barbecue in elkaar zet.
 • De prijs kan voor sommigen hoog zijn. Het is echter behoorlijk concurrerend in vergelijking met die op de markt. Om niet te zeggen dat het vroeger veel hoger was. Nu is het een echt koopje, met het beste voor de laagste prijs.
Tepro Toronto Click Review

Voor- en nadelen van de Toronto Tepro

Voordeel
 • Gemakkelijk te monteren
 • Waar voor je geld
 • Elegant en modern ontwerp
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Best verkochte barbecue op de markt
Nadelen
 • De instructies zijn in het Engels
 • De wielen zijn van plastic

Conclusies over deze barbecue

Als je op zoek bent naar de beste houtskoolbarbecue van 2022, dan is de Tepro Toronto precies wat je nodig hebt. Het gebruik ervan is heel eenvoudig, het heeft ook een hoogwaardige afwerking, een fantastische robuustheid en een praktisch opvouwbaar dienblad.

Degenen die dit model hebben gekocht zijn het erover eens dat er in het huidige assortiment geen beter model op de markt is dat kwaliteit en prijs matcht.

ook het beste aanbod tegen de beste marktprijs. Waar wacht je nog op om je Tepro Toronto barbecue te ontvangen en te genieten van de voordelen? Profiteer en koop het nu!


De Tepro Toronto Click barbecue kwam in 2019 op de markt, en is uitgegroeid tot een van de populairste barbecues op de markt. Zijn ontwerp, roestvrij stalen materialen en vermogen, hebben het tot het meest gevraagde model gemaakt. Hier zijn twee links zodat u het tegen de beste prijs op het internet kunt kopen.
Bekijk Product
Bekijk Product
Go up