Sandwichgrill: 5 Bestsellers op Internet

Sandwichgrill

Hoewel we specialisten zijn in barbecues, hebben veel van onze lezers ons gevraagd naar onze mening over sandwichgrills . Ze werken niet met kolen of gas, maar we wilden de beste opties op de markt analyseren en testen om een lijst te maken van de beste sandwichgrill die je momenteel kunt kopen. Laten we eens kijken wat ze zijn!

Wat is een Sandwichgrill ?

Hoewel alle sandwichgrills op het eerste gezicht hetzelfde lijken, kunnen we heel verschillende modellen vinden. In deze post hebben we ons gericht op het analyseren en vergelijken van de beste sandwichgrills op de markt .

Een sandwichgrill wordt gekenmerkt door zijn grill-stijl design . Door dit ontwerp van de borden wordt het brood geroosterd alsof het gegrild is. Evenzo worden de ingrediënten in de sandwich ook verwarmd. Het resultaat is een perfect broodje om te genieten van een diner, snack of een andere maaltijd.

En dat alles binnen enkele minuten bereid en zonder het keukengerei of de keuken te vervuilen. Maar om te kunnen genieten van een broodje bereid met de grill, zullen we het sandwichgrill moeten kiezen dat het beste past bij onze voorkeuren en behoeften in de keuken. Hier vindt u de belangrijkste kenmerken en functies waarmee u rekening moet houden. Op deze manier wordt het voor u veel gemakkelijker om te kiezen welke sandwichgrill u wilt kopen .

Beste sandwichgrills


Princess 112415 Contactgrill
BEKIJK PRODUCT

Safecourt Kitchen Tosti apparaat
BEKIJK PRODUCT

Tefal Ultra Compact GC3050
BEKIJK PRODUCT

Tefal Optigrill+ GC712D
BEKIJK PRODUCT

Tefal Minute GC205012
BEKIJK PRODUCT

Tefal GC3060
BEKIJK PRODUCT

Waar u op moet letten voordat u een sandwichgrill koopt

Het grote voordeel van sandwichgrills is dat we met één apparaat snel en efficiënt een perfect broodje of tussendoortje kunnen bereiden. Met perfect geroosterd brood en die ongelooflijke smaak die de grill van de sandwichgrill eraan geeft .

Dankzij de sleuven in de sandwichgrillplaat wordt het brood door de warmte gelijkmatig en homogeen geroosterd. Evenzo worden de ingrediënten in de sandwich ook gekookt of verwarmd, afhankelijk van hoe lang we het koken.

Maar we kunnen ook andere gerechten bereiden dan snacks en sandwiches . We kunnen wafels, panini's en andere gerechten maken die u maar wilt. Bovendien drukt de grill van de sandwichgrill de sandwich aan en behaalt resultaten alsof het een professioneel restaurant is vanuit het comfort van uw eigen keuken.

Grillen in een sandwichgrill is niets nieuws. Het is zelfs gebruikelijk in professionele keukens en speciaalzaken . Wat nieuwer is, is dat ze zijn aangepast voor huishoudelijk gebruik . Om dit te doen, is het formaat aanzienlijk verkleind om het compacter en gemakkelijker op te bergen te maken.

Kracht

Afhankelijk van het gekozen temperatuurniveau en de verwarmingssnelheid heeft de sandwichgrill meer of minder vermogen. De meest professionele modellen van 2000w sandwichgrills bieden meestal snelle en efficiënte verwarming. Het vermogensbereik van een sandwichgrill kan variëren tussen 700 en 2000 watt .

Isolatie

Om allerlei soorten brandwonden te voorkomen, moet het model van de sandwichgrill een goede thermische isolatie hebben . Het is dus beter om te kiezen voor een model met isolatie door het hele apparaat. Zeker als je brandwonden tijdens de kookcyclus wilt vermijden, twijfel dan niet en kies voor geïsoleerde modellen.

Maat

Hoe groter de sándwich grill, hoe groter de kookcapaciteit . Dus, afhankelijk van de hoeveelheid voedsel die u gewoonlijk kookt, is het beter om te koken in grote sandwichgrills. Houd er rekening mee dat hoe groter het verhaal, hoe hoger de prijs.

Prijs

De prijs van sandwichgrills ligt meestal tussen de 40 en 100 euro . Alles hangt af van de capaciteit, het vermogen en de kwaliteit van de kookplaten. Afhankelijk van je budget kun je dus kiezen voor een min of meer goedkope sandwichgrill.

Zijn sandwichgrills veilig?

Omdat het een apparaat is met een zeer eenvoudige bediening, zijn het zeer veilige apparaten . In ieder geval, aangezien dit elektrische apparaten zijn en ze ook behoorlijk warm worden, moet er altijd extra op worden gelet. Vooral moet je voorzichtig zijn bij het verwijderen van het brood, omdat de sandwichgrill erg heet zal zijn.

De meeste tosti -ijzers hebben een hendel waarmee u het brood boven de gleuf kunt brengen en zo kunt voorkomen dat u in de buurt van de verwarmingselementen komt. Een andere veiligheidsfactor in een sandwichgrill is de basis, die normaal gesproken enkele isolerende stukken heeft die hem een paar millimeter van de grond optillen om te voorkomen dat hij in contact komt met water of vocht op het aanrecht. Dit dient ook om de sandwichgrill meer stabiliteit te geven .

Wat is de beste sandwichgrill


Tefal GC3060 2000W

De Tefal Ultra Compact Comfort GC3060 contactgrill is een veelzijdige grill die drie verschillende kookniveaus heeft (grill, bbq en mini-oven), zodat je alle soorten voedsel kunt bereiden. Hij is ook zeer krachtig (2000W) en echt duurzaam. Vind hier de beste prijzen:
Bekijk Product
Bekijk Product
Go up