Keramische Bbq

Keramische Bbq

Als je zo ver bent gekomen, is dat omdat je hebt gehoord van keramische bbq. En het is normaal omdat ze bekend zijn, omdat ze het meest worden gebruikt door de meest deskundige chef-koks , daarom hebben we een brede selectie keramische barbecues voorbereid.

Hoewel ze niet gemakkelijk te vinden zijn voor het grote publiek, zie je hieronder een kleine catalogus waar je de beste keramische barbecues kunt kopen.

Wat is een keramische bbq?

Keramische barbecues zijn meestal eivormig, waarbij die van het Japanse merk opvallen; Kamado . Keramische bbqs zijn een luxere versie van een houtskoolbarbecue en zijn daarom meestal duurder. Ook zijn ze sneller op temperatuur, kun je de temperatuur makkelijker regelen en kunnen ze zichzelf verbranden.

Beste keramische barbecues

Waarom zou je een keramische bbq kopen?

Als je overweegt een keramische bbq te kopen , willen we je helpen en daarom gaan we de voordelen van koken op een van deze barbecues in vergelijking met traditionele modellen uitleggen.

  • Koken op een keramische bbq is een totaal andere culinaire ervaring .
  • Ze hebben het vermogen om snel op te warmen tot een veel hogere temperatuur , waardoor je vlees goed kunt aanbraden en vervolgens op een lagere temperatuur kunt garen.
  • De speciale koepelvorm en keramische materialen die worden gebruikt bij de constructie van keramische grills zorgen voor een efficiënter gebruik van houtskool en houden de warmte veel beter vast dan traditionele grills.
  • Met keramische grills kunt u voedsel van alle kanten bereiden , niet alleen van de bodem zoals bij traditionele grills.

Nadelen van een keramische bbq

Het is niet allemaal goed nieuws! Keramische barbecues hebben ook enkele nadelen, zoals je hieronder kunt zien:

  • Keramische bbqs zijn doorgaans relatief duur.
  • Het vergt oefening en ervaring om alle voorbereidingsmogelijkheden optimaal te benutten
  • Ze zijn niet zo gemakkelijk te vinden op internet

Kan ik ze kopen als ik geen professionele kok ben?

Natuurlijk kan je dat! Hoewel het meestal een barbecuemodel is dat veel wordt gebruikt door professionele koks, wil dat niet zeggen dat het niet geschikt is voor het grote publiek. Ze worden meestal niet zo verkocht als houtskool- of gasbarbecues , omdat ze een hogere prijs hebben en omdat ze ingewikkelder in het gebruik zijn. Ze zijn echter een geweldige optie voor diegenen die de beste barbecueplannen met vrienden willen hebben.

Als je overweegt een keramische bbq te kopen, raden we je aan om de opties die we je hebben laten zien te analyseren, omdat we denken dat ze de beste op de markt zijn. Naast een zeer scherpe prijs!

Go up