Grote BBQ

Grote BBQ

Er zijn vele soorten barbecues, dus voordat u er een koopt, moet u nagaan welke het beste bij uw behoeften past. Niet alleen met het type barbecue (gas, houtskool, elektrisch…), maar ook met de grootte ervan. Een grote bbq is perfect voor wie een grote tuin of balkon heeft, en met veel vrienden of familie wil barbecueën. Als u van dit soort plannen houdt, raden wij u aan ons artikel over de beste grote barbecues te lezen.

Waarom een Grote BBQ kopen?

Grote barbecues bieden veel voordelen ten opzichte van kleinere: ze zijn geschikter voor gezinnen of als er veel vrienden op bezoek komen, omdat er een hele maaltijd op past. Grotere barbecues betekenen dat u minder lang hoeft te wachten tot het vlees gaar is en dat u meer voedsel tegelijk kunt bereiden, zodat u niet dezelfde avond nog een keer hoeft te grillen. Ook zijn grotere barbecues gemakkelijker schoon te maken en op te bergen dan kleinere versies.

Bovendien zijn ze meestal veel completer en "professioneler", zodat de kookmogelijkheden die ze bieden bijna onbeperkt zijn. Als je een ervaren kok bent, is een grote barbecue altijd beter dan een draagbare of kleine.

Beste Grote Barbecues


Boretti Forza
BEKIJK PRODUCT

Traeger Ironwood 885
BEKIJK PRODUCT

Napoleon Grills Rogue SE 625
BEKIJK PRODUCT

Weber SmokeFire EX6 GBS
BEKIJK PRODUCT

Boretti Robusto
BEKIJK PRODUCT

Big Green Egg XLarge
BEKIJK PRODUCT

Voordelen van een Grote BBQ

Hieronder lichten we de voordelen van de aankoop van een grote barbecue toe. Wij zijn er zeker van dat u na het lezen ervan veel meer vertrouwen zult hebben in de aankoop ervan:

Meer ruimte om meer voedsel tegelijk te koken

Grote barbecues zijn uitgerust met grills die groot genoeg zijn om vlees, groenten en zelfs desserts te bereiden. Dit is een van de grote voordelen die ze hebben. U hoeft uw eten niet om de beurt te koken, en al uw gasten kunnen tegelijk eten zonder dat het koud wordt.

Gemakkelijker schoon te maken

Een ander voordeel van grote barbecues is dat ze gemakkelijker schoon te maken en op te bergen zijn dan kleinere modellen. Als u een kleine barbecue hebt, moet u misschien speciaal schoonmaakgereedschap gebruiken en veel tijd besteden aan het schrobben van de roosters. Grotere roosters zijn gemakkelijker schoon te maken omdat ze meer oppervlakte hebben. Ze hebben ook vaak verwijderbare roosters en roosters die het proces vergemakkelijken.

Ze hebben meer premium functies en zijn completer.

Een ander voordeel van grotere barbecues is dat ze meestal een hogere kwaliteit hebben dan kleinere modellen. Omdat ze meer ruimte hebben om mee te werken, gebruiken fabrikanten betere materialen en sterkere, duurzamere onderdelen zoals roosters en roosters. Als u een grote barbecue koopt, kunt u verwachten dat deze langer meegaat dan een kleiner model.

Grote BBQ Houtskool

Grotere barbecues zijn meestal gas barbecues, hoewel houtskool barbecues populairder zijn. In ons artikel over houtskool barbecues hebben we de voordelen van koken op houtskool barbecues uitgelegd, dus we begrijpen dat je ook een grote houtskool bbq verkiest boven een gas barbecue.

Hoewel er minder modellen zijn dan gas barbecues, zijn er ook grote houtskoolbarbecues van hoge kwaliteit. Na er vele te hebben geanalyseerd, zijn wij van mening dat de beste grote houtskool bbq deze is:


Big Green Egg XLarge

Dit model is ideaal voor grote bijeenkomsten, aangezien het kan koken voor een groot aantal gasten. Hij is iets groter dan het Big Green Egg Large model, hoewel er niet zo veel verschil is. Vind hier de beste prijs op het internet:
Bekijk Product + Tafel
BEKIJK PRODUCT

Grote Gas BBQ

Na het bekijken van de beste houtskool bbq, is het niet meer dan eerlijk om te selecteren wat wij beschouwen als de beste grote gas bbq. De meeste gas barbecues zijn groot, omdat ze meestal worden aangeschaft voor grote kookpartijen. Kleine modellen zijn moeilijk te vinden. En als ze beschikbaar zijn, zullen ze nooit zo aanbevolen worden als grote gasbarbecues. Dit is onze favoriet:


De Premium handschoenen weber zijn gemaakt van soepel, hittebestendig materiaal zodat u al uw barbecuegerei gemakkelijk kunt hanteren en u zich veilig en comfortabel voelt tijdens het barbecueën boven een open vuur. De siliconen op de handpalmen geven u de ultieme grip, zodat u kunt draaien, omdraaien en voorwerpen kunt verplaatsen zonder bang te hoeven zijn dat uw keukengerei of pannen wegglijden.Vind hier de beste prijzen:
Bekijk Product

Genieten van een bbq voor grote groep!

Als je voor een grote groep mensen gaat grillen, is een grote barbecue een must. Ze kunnen meer voedsel bevatten, koken sneller en verbruiken minder energie dan kleinere modellen. Grotere barbecues hebben ook meer voordelen in termen van kwaliteit en ruimte.

Bekijk de best verkopende modellen die we in onze catalogus hierboven hebben opgenomen, evenals de beste gas- en houtskoolopties. Als u er een koopt, zult u er geen spijt van krijgen!

Go up