FireFriend BBQ 6395

FireFriend BBQ

We blijven de beste barbecues op de markt analyseren. En deze keer gaan we het hebben over de Tristar Firefriend bbq, een van de best verkochte modellen tot nu toe dit jaar.

Wilt u meer weten over de nieuwe Tristar Firefriend gasbarbecue? Ga je gang en ontdek het!

FireFriend BQ-6395 Review

Dit is een eenvoudige, praktische barbecue met weinig extra's, waardoor hij ideaal is om in de tuin op te stellen voor familiebarbecues.

De luxe en krachtige gaskookplaat maakt deze FireFriend BBQ een geweldige keuze voor elk barbecueplan. Het heeft een geëmailleerde gietijzeren kookplaat, en heeft verschillende kookzones met drie branders. Het is ook zeer gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Ongetwijfeld een grote innovatie van het merk Tristar.

Hier zijn de beste aanbiedingen die u kunt vinden om de FireFriend BQ-6395 te kopen:


FireFriend BQ-6395

  • Deze grote gasbakplaat heeft drie branders waardoor verschillende warmtezones ontstaan
  • De grote geëmailleerd gietijzeren bakplaat is eenvoudig te reinigen
  • Met een bakoppervlakte van 72 x 41.6 cm heb je alle ruimte om een gehele maaltijd te bereiden
  • De roestvrijstalen branders hebben een totaal vermogen van 7.2 kW
Bekijk Product
Bekijk Product

Is het de beste Firefriend barbecuegas?

Volgens ons is dit de meest complete gasbarbecue van het model FireFriend en het merk Tristar. Het is zelfs het best verkochte model en is zeer populair onder liefhebbers van gasbarbecues.

Het formaat is ideaal voor maximaal 6 personen, en de branders bieden een goed temperatuurbereik om verschillende soorten voedsel tegelijk te koken. Kracht is ongetwijfeld een van de sterke punten van de Firefriend BQ-6395.

Houtskool Barbecues
Als de FireFriend BBQ u niet bevalt, kunt u kijken naar andere Gas Barbecues in onze catalogus

Belangrijkste kenmerken

De Firefriend BQ-6395 bevat geen trolley (apart verkrijgbaar) of afzuigkap, maar biedt met 72 cm breed x 42 cm diep wel een van de grootste kookoppervlakken voor een barbecue in zijn klasse.

Het rooster is gemaakt van geëmailleerd ijzer, dus voorzichtigheid is geboden bij het schoonmaken met een spatel, maar de barbecue voelt zeer stevig aan. Hoewel hij vrij gemakkelijk in elkaar te zetten en schoon te maken is, is zijn gewicht van 26 kg niet bepaald licht, dus als u hem regelmatig gaat gebruiken zult u waarschijnlijk het karretje nodig hebben om hem te vervoeren.

Hij wordt geleverd met een elektronische ontsteking en de voorkant van de bakplaat heeft een handige ruimte om voedsel warm te houden, wat wordt gewaardeerd omdat hij geen kap of warmhoudlade heeft.

Voordelen van de Tristar FireFriend BBQ

Voordeel
  • Zeer duurzaam en duurzaam
  • Groot kookoppervlak
  • Gemakkelijk te monteren
  • Barbecue met veel vermogen
Nadelen
  • Geen kap en geen trolley inbegrepen
  • Geen lichte bbq
Go up