Elektrische BBQ

wat is de beste elektrische bbq

In de laatste jaar , elektrische barbecues zij hebben zo geëvolueerd dat ze bekeerd in a optie die concurreert met kolen of brandhout . Doet jaar gaf het gevoel barbecues van laag te zijn kwaliteit , maar ze zijn momenteel één keuze erg interessant voor iedereen . In Oosten Artikel thee we zullen het uitleggen wat zijn jouw? voordelen en welke elektrische bbq? kopen.

Hoe werkt een Elektrisch bbq ?

In tegenstelling tot alle andere soorten grills, gebruiken elektrische barbecues geen enkele vorm van verbranding om voedsel te koken. Koken in een van hen is als het gebruik van een elektrische bakplaat binnenshuis . Het werkt met elektrische weerstand en verwarmt het oppervlak waar het voedsel wordt geplaatst . Het heeft ook een warmteregelaar waarmee u de warmte kunt regelen.

Koken op een elektrische bbq is heel eenvoudig. Sluit de elektrische grill eenvoudig aan op een stopcontact en selecteer vervolgens de intensiteit van de warmte . Wacht een paar minuten totdat de grill is opgewarmd en plaats het vlees of de groenten op de grill.

Beste Elektrisch barbecues


Weber Q1400
BEKIJK PRODUCT

Cadac E-Braai Zwart
BEKIJK PRODUCT

Weber Q2400
BEKIJK PRODUCT

Weber Pulse 2000
BEKIJK PRODUCT

Napoleon Grills TravelQ
BEKIJK PRODUCT

SUNTEC Elektrische BBQ-9493
BEKIJK PRODUCT

Is het nodig om een Elektrische bbq met deksel thee kopen?

Elektrische barbecues worden meestal buiten gebruikt en geven minder rook af dan houtskool- of gasbarbecues. Daarom is het niet zo essentieel om een bbq elektrische met deksel te hebben. Voor ons is het echter een aanrader. Ze zijn niet veel duurder en geven je meer controle over de hitte . En het zal altijd schoner zijn.

Daarom raden we je aan om, indien mogelijk, een elektrische barbecue met deksel te kopen. Als je twijfelt over welke je moet kiezen, raden we dit aan:


Weber Q2400

De Weber Q 2400 is de nieuwe bijgewerkte versie van de Weber Q 240. Dit bijgewerkte model heeft een grotere handgreep en grotere bedieningsknoppen, nieuwe ergonomische zijgrepen en stevige voor- en achtersteunen. Een van de meest complete elektrische barbecues. Profiteer van gereduceerde prijzen:
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product

Voor- en nadelen van Elektrische barbecues

Eigenlijk hangt de keuze voor een specifieke barbecue af van de smaak en voorkeuren van de kok. Het is noodzakelijk om te benadrukken dat een elektrische barbecue voornamelijk voor buitengebruik is: het bestaat niet uit de typische grillplaat die op de tafel wordt geplaatst en op elektriciteit wordt aangesloten om hem op te warmen.

Het apparaat heeft een kookoppervlak met meerdere branders, een grill, een deksel dat het in een oven verandert en wielen om het te positioneren waar het nodig is. Dat gezegd hebbende, gaan we analyseren wat de voor- en nadelen zijn van een elektrische bbq:

Voordelen


 • Ze vereisen geen gebruik van houtskool, hout of een andere brandstof
 • Koken gaat sneller, want houtskool- of gasbarbecues hebben meer tijd nodig om op te warmen
 • Ze zijn schoon en vervuilen het milieu niet
 • Goedkoper dan houtskool/gas barbecues
 • Ze zijn meestal kleiner, zodat ze overal kunnen worden gebruikt
 • Omdat ze kleiner zijn en geen rook produceren, stoort u uw buren niet
 • Ze zijn veiliger, aangezien ze geen vuur genereren en de warmte kan worden geregeld
 • Ze zijn gemakkelijk schoon te maken
Elektrische BBQ

Nadelen


 • Vereist een stopcontact, en sommige terrassen hebben die niet
 • De smaak van op houtskool gegaard vlees is vaak aantrekkelijker voor barbecueliefhebbers
 • Als het je bedoeling is om met 8-10 vrienden te barbecueën, heb je misschien grotere barbecues nodig
Houtskool Barbecues
Als u niet van elektrische barbecues houdt, kunt u een kijkje nemen in ons artikel over de Beste Houtskool Barbecues

Kleine Elektrisch bbq

Als u vanwege de ruimte op zoek bent naar een kleine elektrisch bbq , we gaan aanbevelen welke vanuit ons oogpunt het beste zijn. Net als andere soorten barbecues zijn elektrische barbecues er in veel verschillende merken, modellen en maten. In dit geval zullen we ons concentreren op kleine barbecues die op elektriciteit werken:


Barbecook Alexia 5111

De Alexia 5111 is binnen 5 minuten op temperatuur, waardoor je in een mum van tijd staat te grillen. Op deze elektrische barbecue bereid je voor 4 personen een maaltijd. Haal de BBQ van het onderstel en je gebruikt hem ook als tafelbarbecue. Profiteer van gereduceerde prijzen:
Bekijk Product
Bekijk Product
Bekijk Product

Wat is de Beste Elektrische bbq ?

Beslissen wat de beste elektrische bbq op de markt is, is voor ons niet gemakkelijk. Er zijn veel verschillende soorten en modellen. En uiteindelijk zal alles afhangen van de smaak en de behoeften van elke koper. Daarom raden wij u aan om een kijkje te nemen in onze catalogus van de beste elektrische barbecues en in de rubriek kleine elektrische barbecues (voor het geval u een kleine barbecue wilt kopen). In elk geval, rekening houdend met onze ervaring en het grote aantal positieve beoordelingen die hij op het internet heeft, is onze favoriete elektrische bbq:


Weber Pulse 2000

De Weber Pulse 2000 is de eerste "Smart" barbecue die intelligente technologie en geavanceerde digitale prestaties combineert om een revolutie teweeg te brengen op de traditionele barbecue. Dus het opent een hele nieuwe wereld van buiten koken mogelijkheden. Geniet van de best mogelijke prijs op de links hieronder:
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product
Go up