Driepoot BBQ

driepoot bbq

Beste barbecues wilt genieten , moet u profiteren van de functies en het comfort van het drieppot bbq ideaal voor uniform koken met volledig koken over het hele oppervlak. Ontdek de soorten, voordelen, prijzen en details die het tot een onmisbare buitenkeukenuitrusting maken.

Wat zijn BBQ Driepoot?

Het Driepoot bbqis een keukenaccessoire waarmee je alles kunt bereiden, van barbecuepaella's, stoofschotels en vis tot vlees, zeevruchten, groenten en meer.

Deze gebruiksvoorwerpen zijn ontworpen van staal dat bestand is tegen temperaturen tot 350° en in hoogte verstelbaar , ketting met haak voor plaatsing op verschillende niveaus van uw kookplaat en een veelzijdigheid die u veel comfort biedt om ze te vervoeren en te monteren wanneer u ze nodig hebt.

U vindt de driepoot-BBQ in verschillende modellen en ontwerpen die zijn gemaakt met de mogelijkheid om de poten in twee richtingen te verstellen, maar ook om de as te verplaatsen om hem te gebruiken zoals u dat het handigst vindt.

Beste BBQ Drieepot


Hongaarse Driepoot (120cm)
BEKIJK PRODUCT

Petromax - Driepoot
BEKIJK PRODUCT

Esschert Design - Driepoot
BEKIJK PRODUCT

Hongaarse Driepoot XL ( 100cm - 180 cm)
BEKIJK PRODUCT

Easy Camp Tripod
BEKIJK PRODUCT

Hongaarse Driepoot Set Premium
BEKIJK PRODUCT

Waar is een Driepoot bbq voor?

Het is ideaal voor diegenen die graag koken op een kampvuur, hun maaltijden buiten bereiden en genieten van een ontspannen kampeertrip met familie en vrienden.

Met het barbecuestatief heb je de mogelijkheid om maaltijden te bereiden boven een echt kampvuur , zonder jezelf te verbranden of je gerechten te gaar te maken.

Dit Driepoot bbqheeft drie stevige poten die hem stabiel op de grond houden en de hoogte van je grillrooster wordt versteld door middel van een ketting. Bovendien wordt het gecombineerd met een vuurschaal om gastronomische lekkernijen in de open lucht te bereiden.

Door een driepoot BBQ te hebben kun je barbecueroosters in je tuin klaarmaken met een bak voor het vuur, zonder risico's of vervelende brandwonden.

Of het nu winter of zomer is, u kunt uw hart ophalen en gerechten bereiden waarbij het eten al zijn natuurlijke, gezonde en voedzame sappen behoudt.

Met een driepoot barbecue is het plezier en plezier van eten gegarandeerd; Of het nu gaat om een kleine familiereünie of een groot feest met vrienden.

Moet ik er een kopen ?

Als u deel uitmaakt van de gebruikelijke barbecuegebruikers, zult u zeker geïnteresseerd zijn in het aanschaffen van deze apparatuur, omdat u dankzij het fantastische ontwerp het snel kunt plaatsen, het vuur kunt aansteken en uw eten onmiddellijk kunt bereiden; zonder de keuken te vervuilen of te vullen met de rook die gewoonlijk ontstaat bij het grillen van vlees.

De driepoot BBQ heeft een hangende barbecue en vuurpot gemaakt van materialen die zeer goed bestand zijn tegen hitte en die onberispelijk blijven door de jaren heen. Het is gemakkelijk schoon te maken en je kunt zelfs elke andere pot plaatsen die past bij zijn afmetingen.

BBQ-statieven vervangen de traditionele accessoires die bekend staan als grills en die door de jaren heen werden gebruikt om voedsel op de grill te koken en op veranda's, terrassen, balkons of tuinen werden geplaatst, zodat de rook vrij zou kunnen verdrijven zonder ongemak voor de aanwezigen te veroorzaken.

Nu heeft u met uw driepoot-barbecue technologie in uw voordeel, aangezien u er een gaskomfoor onder kunt plaatsen, deze kunt aanpassen aan uw eisen of behoeften en zo het gebruik van houtskool of brandhout kunt vermijden.

barbecue driepoot

Voordelen van het kopen van een bbq driepoot

Het Driepoot bbqis geweldig om alle soorten vlees en groenten op een voortreffelijke en veelzijdige manier te bereiden. Je kunt het gebruiken waar en wanneer je maar wilt, zonder dat je een speciaal gebied nodig hebt om het te plaatsen; Het biedt u ook andere voordelen:

  • Het heeft een snelle, betrouwbare en veilige ontsteking.
  • Je kunt er ecologischer en minder vervuilend mee koken; dankzij het maximale gebruik van een gereduceerde en gecentraliseerde vlam.
  • Je regelt zonder problemen de warmte en temperatuur ervan en plaatst je eten op de gewenste hoogte om aanbranden te voorkomen.
  • De reiniging is eenvoudig , elk van de componenten wordt verwijderd, gereinigd en opgeslagen om het klaar te houden wanneer u het nodig heeft.
  • U loopt geen risico op brandwonden zoals die veroorzaakt door het hanteren van brandende sintels of het gebruik van brandstof om de vlam aan te wakkeren.
  • Hun vuur is naar beneden gericht en wordt meestal ondersteund door een verwarmingsgrindsteen; terwijl op het bovenste niveau de gegoten metalen plaat is geplaatst waar je alles kunt roosteren wat je maar wilt.
  • Naast andere soorten bedieningselementen vindt u barbecuemodellen op statief die automatisch aan en uit hebben.

Kortom, het is een kooktoestel waarvan het ontwerp is gebaseerd op het idee dat in de oudheid werd gebruikt om voedsel buitenshuis te bereiden, alleen op een technologisch veelzijdige, resistente en duurzame manier.

Welke prijs hebben ze meestal?

Je zult veel modellen barbecuestatieven online vinden, maar de beste zijn degene die we voor je hebben gekozen als onderdeel van dit bericht, vooral als het gaat om aanbiedingen, kortingen en de kwaliteit van hun materialen.

Voor elk budget is er een BBQ-statief, gebaseerd op jouw ontwerp, meegeleverde accessoires en de manier waarop je vuur wordt geleverd.

Sommige modellen draagbare BBQ-statieven kosten gewoonlijk € 35, terwijl andere geavanceerde en functionelere modellen € 80 of zelfs meer kosten . Alles zal afhangen van wat u zoekt om aan uw eisen te voldoen.

Go up