Cobb BBQ

Cobb BBQ
Cobb BBQ

Vandaag willen we het hebben over een van de snelst groeiende barbecuemerken in Europa. De Cobb bbq werd in eerste instantie ontworpen door een milieuactivist in Afrika als een elektriciteitsvrij kooksysteem voor mensen die op het Afrikaanse platteland wonen. Zijn oorspronkelijke brandstof was gedroogde maïskolven. Vandaar de naam Cobb.

Met behoud van hun duurzaamheid en mooi design, worden Cobb barbecues steeds populairder in Europa en Amerika. Wilt u meer weten?

Beste Cobb Barbecues


COBB BBQ Pro green 0
BEKIJK PRODUCT

Cobb Premier Air Barbecue
BEKIJK PRODUCT

Cobb Premier
BEKIJK PRODUCT

Cobb Premier Gasbarbecue
BEKIJK PRODUCT

Cobb Pro Aluminium
BEKIJK PRODUCT

Cobb Supreme
BEKIJK PRODUCT

Hoe werkt een Cobb BBQ ?

Zoals u op de foto kunt zien, bestaat de Cobb uit een buitenste "schaal", die tijdens het koken koel wordt gehouden. Binnenin bevindt zich in een roestvrij stalen kom een metalen mandje dat met brandstof is gevuld. De ontstekers worden in de kom geplaatst, onder de korf.

Zodra de brandstof loopt, wordt het rooster met deksel in de oven geplaatst om op te warmen. Het rooster is een licht bolle plaat met antiaanbaklaag en gaatjes. De olie loopt langs de zijkanten, door de gaten en op de buitenkant van de stalen pan. Dit betekent dat er geen olie op de houtskool zit, dus geen vlammen en geen rook en het eten is gezonder.

Hoe werkt een Cobb BBQ
  1. Koepel: gemaakt van roestvrij staal met een hittebestendige handgreep. De gaten in de koepel zorgen voor een gelijkmatige ventilatie tijdens het hele kookproces, waardoor een oventje ontstaat.
  2. Grillrooster: met een gemakkelijk te reinigen Teflon® anti-aanbaklaag. Overtollig vet loopt door de gaten naar de kookput.
  3. Vuurrooster: Een beveiligd gebied voor Cobble Stone of losse briketten.
  4. Roestvrij stalen put: vangt al het overtollige vet op. De pit kan ook worden gebruikt voor het koken van groenten.
  5. Basis: Met antislip rubberen voetjes, de basis blijft stabiel en koel om aan te raken tijdens gebruik.

Waarom Cobb BBQ kopen?

Cobb barbecues zijn zeer gemakkelijk en veilig te hanteren in elke situatie. Door hun geringe afmetingen en lichte gewicht zijn ze zeer gemakkelijk te vervoeren. Dit maakt ze een perfecte keuze voor barbecues op het strand, op de camping of in de tuin.

Een ander aspect dat wij het meest waarderen is dat er geen dampen vrijkomen. De milieuvriendelijke werking betekent dat u op een zeer gezonde en natuurlijke manier kunt koken. Als je een Cobb bbq koopt, heb je bovendien veel Cobb accessoires tot je beschikking om je barbecue te verbeteren.

Tel daarbij op dat een Cobb bbq zeer voordelig geprijsd is, en het wordt duidelijk dat het een prima koop is.

Cobb BBQ Accessoires en Kit

Bent u op zoek naar Cobb accessoires voor uw barbecue, dan vindt u hier de bestsellers op de markt. Allemaal zullen ze u helpen om uw Cobb bbq te verbeteren en er nog meer waarde aan te geven. De bbq Cob accessoires of ook bekend als Cobb bbq Kit zijn zeer populair onder hun kopers.


COBB PREMIER/PRO TAS XL
BEKIJK PRODUCT

Cobb Rotisserie
BEKIJK PRODUCT

Cobb - Pizzasteen
BEKIJK PRODUCT

Cobb Kookboek
BEKIJK PRODUCT

Cobb Vuurkamer
BEKIJK PRODUCT

Cobb Rubber Voetjes
BEKIJK PRODUCT

Is het gemakkelijk schoon te maken?

Als u klaar bent met koken, is het raadzaam het deksel en de grillplaat te verwijderen en de Cobb bbq iets te laten afkoelen. De houtskoolas kan op een veilige en geschikte plaats worden weggegooid. Als je het de volgende dag doet en ze zijn afgekoeld, kun je ze zelfs op de grond of in een vuilnisbak gooien.

Het is duidelijk dat het rooster en de pit vet hebben opgehoopt. Wij raden u aan er zoveel mogelijk af te schrapen en het daarna met zeer heet water schoon te maken. Als je hem thuis gebruikt, kan de Cobb in de vaatwasser, wat goed is om te weten, hoewel je wel voorzichtig moet zijn!

Cobb BBQ Aanbieding

Voor we onze bespreking van de Coob BBQ afronden, willen we het nog even hebben over hun twee best verkochte modellen: Cobb Premier en Cobb Pro.

Voor we onze bespreking van de Coob BBQ afronden, willen we het nog even hebben over hun twee best verkochte modellen: Cobb Premier en Cobb Pro. Zoals we hieronder zullen zien, hebben ze, ondanks dat ze van hetzelfde merk zijn, hun verschillen. Dus we laten u de twee opties hieronder met de beste aanbieding om ze online te kopen. Veel plezier ermee!


Cobb Premier Air

Een relatief nieuwe telg in de Cobb-familie is de Cobb Premier Air. Dit model erft veel van zijn belangrijkste kenmerken en ontwerp van de klassieke Cobb Premier, maar voegt ook regelbare luchttoevoer op het deksel toe. Een door Cobb-liefhebbers veel gevraagde functie is de mogelijkheid om de luchtstroom aan te passen, zodat de interne temperatuur tijdens het koken nauwkeuriger kan worden geregeld.
Bekijk Product
Bekijk Product

Cobb Pro

De Cobb Pro heeft een mantel gemaakt van gepoedercoat metaal. Hierdoor heeft de Cobb Pro een modieuze uitstraling en kan hij, net als de Premier, tegen een stootje. Deze Cobb is leverbaar in de kleuren zwart, rood, wit en donkergroen en wordt geleverd met de standaard grillplaat, en een handig gebruiksboekje.
Bekijk Product
Bekijk Product
Go up