Boretti Addizio Review

Boretti Addizio

Onze lezers zijn verliefd op Boretti barbecues. En dat begrijpen we 100%, want hun hele catalogus is van een uitstekend niveau!Daarom moeten we een van hun populairste gasbarbecues beoordelen: Boretti Addizio. Ben je geïnteresseerd?

Boretti Addizio Gasbarbecue

De Boretti Addizio BBQ is een compact model en een echte allrounder. Hij is bijna identiek aan de populaire Fratello barbecue, alleen is dit de gasversie, zodat u veel sneller kookt dan met zijn "zuster"-model, en door zijn snelheid en gebruiksgemak zijn gasbarbecues meer geschikt voor drukke dagen.

Het is gemakkelijk te verplaatsen, elegant en richt elke tuin in. De barbecue heeft een groot kookoppervlak en drie gaspitten, geschikt voor ongeveer 12 personen. Hij heeft hittebestendige handgrepen en is gemakkelijk te reinigen dankzij de uitneembare vetopvangbak. De geïntegreerde thermometer in het deksel is ideaal voor een optimale temperatuurregeling.


Boretti Addizio

✅ Met de Boretti Addizio barbecue kunt u perfect koken dankzij de 3 branders. Het is ook een zeer gebruiksvriendelijke barbecue met een innovatief en mooi design. Een van de beste gasbarbecues op de markt en een van onze favoriete Boretti barbecues. Vind hier de beste prijzen:
Bekijk Product
Bekijk Product

Productinformatie

De Boretti Adizzo gasbarbecue heeft 3 verschillende branders, waardoor je voldoende ruimte hebt om je eten te bereiden. In feite is het perfect om te koken voor 2-10 personen. Het gietijzeren grillrooster is geschikt voor alle soorten voedsel, en u kunt de thermometer op het deksel gebruiken voor uitstekende resultaten.

Het ontwerp is zeer elegant en opvallend, zodat het naast een geweldige gasbarbecue ook zal dienen om uw tuin of terras te verfraaien. De Addizio is ook uitgerust met hittebestendige handgrepen, en is zeer gemakkelijk te reinigen dankzij de uitneembare lade.

De Boretti Addizio lijkt erg op de Boretti Fratello. Praktisch het enige verschil is dat de Addizio een gas bbq is en de Fratello een houtskool bbq.

Beste Gas Barbecues Catalogus
Als dit model je niet bevalt, bezoek dan onze ranglijst van de Beste Gas Barbecues

Specificaties Boretti Addizio

Type bbq: Gas
Aantal branders: 3
Geschikt voor maximaal 10 personen
Gewicht: 32kg
Afmetingen: 81 x 52 x 104 cm
Afmetingen van het bedoppervlak: 60 x 41 cm
Inclusief thermometer

boretti addizio gasbarbecue

Boretti Addizio Hoes

Als u besluit de Boretti Addezo te kopen, raden wij u aan ook een hoes te kopen om hem te beschermen. De meeste barbecues worden meestal buiten geplaatst, in een tuin of op een balkon. Daarom kan slecht weer de barbecue geleidelijk verslechteren. Om dit te voorkomen geven wij u de mogelijkheid om de Boretti Addezo hoes te kopen. Voor zijn prijs van 55€ is het de moeite waard om het te kopen:


Boretti Addizio Hoes

✅ Bescherm uw Boretti Addizo met deze waterdichte en duurzame hoes. Het zal het beschermen tegen wind, hagel of regen. Gemaakt van hoogwaardig polyester, is het speciaal ontworpen voor deze barbecue. Ook geldig voor de Boretti Fratello. Vind de beste prijs voor de Boretti Addezo hoes:
Bekijk Product
Bekijk Product

Addizio Boretti Handleiding

Alle barbecues hebben een handleiding. Niemand wordt wetend geboren, toch? Hoewel u de handleiding ontvangt bij aankoop van de Boretti Addizio, vindt u hier een PDF van de handleiding. Je kunt het downloaden!

Moet ik het kopen?

Deze grill is zonder twijfel een van onze favorieten. Vooral als het gaat om gasgrills. Hij warmt sneller op dan de populairste grillmerken en heeft een modern en "jong" design. Het enige probleem dat we zien is dat hij de neiging heeft te roesten als hij niet goed wordt onderhouden, dus we denken dat het belangrijk is een hoes te kopen om hem te beschermen. De Addizio kopen is een goede optie voor kwaliteit en betaalbaarheid.

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,8 of 5
Go up