Bomann BQ 2243 CB Review

Bomann BQ 2243 CB

Kent u de Bomann BQ 2243 CB al? In het begin was ik sceptisch en had ik geen hoge verwachtingen van dit product (vooral omdat het zo goedkoop is) wat betreft het resultaat van de barbecue , maar na drie maanden testen en een paar keer per week grillen, kan ik zeggen dat ik verrast ben. Wij analyseren het!


Bomann BQ 2243 CB

Deze barbecue voldoet absoluut aan zijn doel en is voldoende voor 2-3 personen, met slechts 5 minuten opwarmen kan het barbecuefeest beginnen.Ondanks het feit dat het een elektrische barbecue is, zal het vlees in 20-25 minuten perfect gaar zijn. Een van de best verkochte elektrische barbecues op de markt.
Bekijk Product
Bekijk Product

Kenmerken van de Bomann BQ 2243 CB

De grill voldoet absoluut aan zijn doel en is genoeg voor 2-3 personen . En met slechts 5 minuten opwarmen kan het barbecuefeest beginnen.

Ondanks dat het een elektrische barbecue is, zijn het vlees, de ribben en de worstjes in ongeveer 20 minuten gaar en "bruin" (als we het kippenvlees snijden omdat de dikkere altijd kleiner is en ook malser wordt). Schoonmaken is ook probleemloos en probleemloos.

De grill produceert weinig rook en is daarom ideaal voor gebruik op het balkon. Zelfs mijn man, na aanvankelijke scepsis en een overtuigd fan van de houtskoolgrill, wordt verkocht op de kleine tafelgrill.

Deze barbecue heeft ons smakelijke barbecue-avonden bezorgd voor slechts 30 euro , we hebben hem sinds deze zomer en hij voldoet volledig aan zijn doel.

Als je een kleine (maar praktische) tafelgrill nodig hebt, zul je heel blij zijn dat je voor deze grill hebt gekozen; en de prijs zal je ook bevallen.

Pros
Als je hem in Bol Bol koopt, heb je de grill zeker de dag na aankoop in huis. Het is wat ik deed!

Waarom de Bomann BQ kopen?

De grill is klein en comfortabel, voor barbecues op het terras of in elke open ruimte. Ook als je een goede afzuigkap in de keuken hebt staan, kun je deze ook in huis gebruiken.

Met een afmeting van 35,5 x 24,5 cm en 2000 W raden we je aan om de Bomann BQ 2243 te kopen als je hem voor persoonlijk gebruik of met weinig mensen gaat gebruiken. Door zijn betaalbare prijs is het een van de best verkochte kleine elektrische barbecues op de markt, en wat betreft functies is het een van de meest complete die je kunt kopen.

Wat is jouw maat?

Als je een groot gezin hebt of je idee is om de Bomann BQ 2243 CB met vrienden te gebruiken, raden we je een ander type barbecue aan, zoals de Tepro Toronto.

De Bomann BQ 2243 is een kleine barbecue, ideaal voor gebruik door 2-3 personen. Sterker nog, tussen de kleine barbecues is het onze favoriet! Het is perfect voor kamperen, strandplannen of op plaatsen waar niet veel ruimte is voor een barbecue. Bovendien is het zeer betaalbaar en kan het meerdere jaren mee. Het grilloppervlak is 35,5 x 24,5 cm.

Voor- en nadelen van de Bomann BQ 2243 CB

Om onze review van de Bomann BQ 2243 CB af te sluiten, zetten we de voor- en nadelen van deze barbecue op een rij. Op deze manier kunt u op een meer samengevatte manier zien wat de sterke en zwakke punten zijn.

Voordeel
  • Barbecue met een zeer voordelige prijs
  • Perfect om te kamperen
  • Mooi en aantrekkelijk ontwerp
  • Het is heel gemakkelijk om het schoon te maken
  • Thermostaat om de temperatuur te regelen
Nadelen
  • Niet erg handig voor meer dan 3 personen
  • Het is niet zo snel op te warmen
Onze lezers beoordelen dit product met: 4,7 of 5
Go up