BBQ Tang

bbq tang

Veel mensen genieten van de beste barbecues dankzij de veelzijdigheid van bbq tang , met ergonomische handgrepen en ontwerpen die voorkomen dat u zich verbrandt bij het hanteren van voedsel dat op de kolen is gekookt. Ontdek hieronder het brede assortiment, de soorten, het gebruik en de nodige zorg voor het onderhoud ervan.

Waar worden barbecue tangen voor gebruikt?

Bbq tangen zijn essentiële accessoires in elke keuken, met hen kun je voedsel hanteren terwijl je het bereidt en zelfs serveert dankzij het elegante ontwerp en het comfortabele greepsysteem.

Ze stellen je ook in staat om de houtskool van je barbecue aan te passen; Ze hebben een vergrendelingsmechanisme en haak om op te hangen, stevige zaagrand en antisliphandgreep.

Het is een multifunctioneel keukengerei , makkelijk schoon te maken en geschikt om veilig in de vaatwasser te plaatsen. Dankzij zijn afmetingen kun je hem gebruiken op zowel grote als kleine barbecues en, kortom, het is het model tang dat de voorkeur heeft van gebruikers.

Neem even de tijd om de lijst te bekijken die we u hieronder laten zien, zodat u weet welk model u moet kopen. Selecteer vervolgens de ideale BBQ-klem op basis van zijn kwaliteit en prijsverhouding , toegankelijk voor alle soorten gebruikers.

Beste BBQ Tang


GrillKing BBQ tang Premium
BEKIJK PRODUCT

3x Keukentang RVS
BEKIJK PRODUCT

2 Siliconen bbq tangen
BEKIJK PRODUCT

2 BBQ tangen 27cm + 34cm
BEKIJK PRODUCT

3x Keukentang RVS
BEKIJK PRODUCT

Fikki BBQ Tang
BEKIJK PRODUCT

Wat voor bbq tang moet ik kopen?

Bij het bekijken van het brede assortiment barbecue tangen dat er op de markt is, kunt u zich in de war voelen en dit maakt het moeilijk voor u om het ideale model te kiezen. In die zin is de prioriteit om aan uw behoeften te voldoen, door het ontwerp te kiezen dat de grootste veelzijdigheid heeft en u de voordelen biedt die u wilt bereiken.

Houd bij uw aankoop rekening met de kenmerken waar de meeste consumenten gewoonlijk naar zoeken:

Materialen

Hoewel de meeste zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zeer goed bestand zijn tegen hitte; U vindt er ook enkele in hout of siliconen die ideaal zouden kunnen zijn. Het belangrijkste is het vermogen om de temperatuur vast te houden.

Maat

De afmetingen van de BBQ-klem die u kiest, zijn bepalend bij het omgaan met voedsel, afhankelijk van de capaciteit van uw barbecue. Als je grote porties vlees kookt, moet je het breder maken.

Ontwerp en wendbaarheid

Het is essentieel om de BBQ-klem te kiezen die de grootste veelzijdigheid heeft, zodat je hem met verschillende soorten voedsel kunt gebruiken en compatibel is met zowel vlees als groenten.

Mechanisme

De verschillende modellen Bbq tangen zijn gemaakt met schaarmechanismen, kunnen veilig open of gesloten blijven en hebben handgrepen met gemakkelijke grip, zoals het geval is bij de Weber Bbq tangen . De keuze hangt af van uw voorkeur, waardoor het gemakkelijker te hanteren is en u geen brandwonden krijgt.

Multifunctionaliteit

Als u op zoek bent naar een barbecue tang die voor verschillende functies kan worden gebruikt, kunt u het beste de meest veelzijdige op de markt kiezen, handig voor zowel koken als braden, braden, omgaan met houtskool en zelfs het serveren van uw maaltijden.

Houd er rekening mee dat elk op de markt verkrijgbaar model verschillende grijpvlakken heeft die geschikt zijn om in meer of mindere mate voedsel te hanteren.

Hoe moet ik ze schoonmaken?

De meeste van deze bbq tangen zijn vaatwasmachinebestendig , wat meestal in de beschrijving wordt vermeld. Anders is het essentieel dat u er rekening mee houdt om ze niet te beschadigen of hun functionaliteit te verminderen.

Je kunt ze handmatig wassen met een mild reinigingsmiddel en water, goed laten uitlekken en laten hangen totdat ze volledig drogen om te voorkomen dat ze vloeistof in hun mechanisme vasthouden en bederven.

Weber BBQ Tang

Misschien wilt u gereedschap met bepaalde functies aanschaffen om het succes van uw barbecues te verzekeren. In die zin is de Weber bbq tang ideaal, aangezien ze veel punten in hun voordeel hebben, kijk maar:

 • Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.
 • Weber bbq tang hebben een efficiënt, veilig en nauwkeurig mechanisme. Ze sluiten wanneer ze niet worden gebruikt en zijn gemakkelijk op te bergen in een kleine ruimte
 • Ze hebben een zacht aanvoelend, gemakkelijk vast te houden, antisliphandvat voor extra controle en comfort tijdens het gebruik.
 • De kop is plat om meer precisie te bieden bij de controle van voedsel en om de manoeuvreerbaarheid te vergemakkelijken.
 • Ze zijn geschikt voor reiniging in de vaatwasser.
 • Ze hebben een metalen ring om ze op te hangen in de keuken of aan je barbecuespullen.
 • Het van Amerikaanse origine merk Weber is specialist in het aanbieden van zowel barbecuebenodigdheden als toebehoren, waardoor de Weber BBQ tangen kwalitatief hoogstaande certificeringen hebben.

Kies het model Weber Bbq tang dat bij uw behoeften past, of u nu delicate en fijne porties hanteert of dikke stukken vlees om op de kolen te leggen.


GrillKing BBQ tang Premium
BEKIJK PRODUCT

3x Keukentang RVS
BEKIJK PRODUCT

2 Siliconen bbq tangen
BEKIJK PRODUCT

Gebruik een bbq tang om comfortabeler te koken

De Bbq tangen hebben fundamentele specificaties waar u het beste van zult maken, zodat uw barbecue een succes wordt, en vermijdt schade aan ander keukengerei dat niet speciaal voor dit soort functies is gemaakt.

Ze zijn meestal groter dan traditionele keukentangen en door hun afmetingen voorkomt u dat u in het vuur terechtkomt terwijl u uw voedsel omdraait, naast deze voordelen:

 • Ze zijn stevig en stevig om te voorkomen dat voedsel valt, vooral tijdens het frituren, en hun structuur ondersteunt het gewicht zonder te buigen, zelfs bij dik en groot voedsel.
 • Door hun lage gewicht zijn ze gemakkelijk hanteerbaar en garanderen ze bewegingsvrijheid.
 • Ze zijn voorzien van handvatten met ergonomische coating zodat ze niet wegglijden bij gebruik.
 • Het mechanisme heeft een ontwerp waarmee je voedsel stevig inknijpt zonder je handen te knijpen , naast een vergrendelingssysteem voor veilige opslag.
 • Ze bevatten meestal een metalen ring, zodat je ze op een toegankelijke plek in je keuken kunt ophangen.

Zoals je kunt zien, kun je met een barbecue tang je eten comfortabeler en veiliger bereiden, omdat je jezelf niet verbrandt of je eten per ongeluk laat vallen wanneer het wordt omgedraaid.

Go up