Algemene voorwaarden

Het team achter Online-barbecue.nl bestaat uit enthousiaste content creators en gepassioneerde online marketing specialisten met één doel voor ogen: online winkelen leuker en gemakkelijker maken. Daarom hebben we dit blog gecreëerd om advies en aanbevelingen te geven over de beste barbecues in Nederland en onze lezers te helpen bij het vinden van de perfecte barbecue. We analyseren ook verschillende soorten barbecues, merken, technische specificaties, voordelen en meer.

Auteursrechten

Alle teksten zijn geschreven door het team achter Online-barbecue.nl. Indien er gebruik is gemaakt van externe informatie, worden de bronnen vermeld. De afbeeldingen of teksten van Online-barbecue.nl mogen alleen met toestemming en verwijzing naar Online-barbecue.nl worden gebruikt.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website.

Samenwerkingen

Online-barbecue.nl is volledig onafhankelijk. Wij selecteren zelf welke producten en teksten we op de website plaatsen. We vinden het belangrijk dat het assortiment zo breed en goed mogelijk is, op basis waarvan de producten en webwinkels worden geselecteerd. Achter de schermen denken diverse webwinkels met ons mee om de beste producten op een efficiënte, gemakkelijke en duidelijke manier aan jou te tonen. We ontvangen geen betaling voor het plaatsen van producten op deze website.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van onze website. Door toegang te krijgen tot en gebruik te maken van Online-barbecue.nl, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Indien je het niet eens bent met een van de voorwaarden, raden we je aan om onze website niet te gebruiken. We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig deze pagina te controleren op eventuele wijzigingen.

Go up